Відкрити категорії

Пікантний салат




Інгредієнти:
Баклажан свіжий або замороженый;
свіжий помідор, (можна і болгарський перець, на Ваш смак);
твердий сир;
4 яйця;
майонез ( добре б домашній);
жменю родзинок;
2-3 волоських горіха;
3-4 зубчики часнику;
сіль, перець, подсол.масло, базилік.

Спосіб приготування:
Баклажан ріжемо кружечками або напівкружечками( якщо товстий).



Обсмажуємо в олії олії на великому вогні до напівсухого стану. Складаємо на дно тарілки.
1 ст.л. майонезу змішати з подрібненим часником, змащуємо теплі баклажани.



Наступний шар у нас будуть терті горіхи і родзинки(попередньо розпарені).



Ріжемо помідори і посипаємо чорним меленим перцем.



Змащуємо майонезом, тремо 2/3 частини сиру.



Шар варених яєць і щедрий шар майонезу.



Останній шар: тертий сир, змішаний з порізаним базиліком.



Смачного!


Пікантний салат


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com