Відкрити категорії

Хе з горбуші




Інгредієнти:
Горбуша свіжоморожена
рослинна олія 5 столових ложок
цибуля 5 штук
часник
цукор 1 ст. ложка
сіль 1,5 столових ложки
оцет 70% 2 столових ложки
соєвий соус 1,5 столових ложки
коріандр 1 чайна ложка
морква 1 шт.

Спосіб приготування:
Рибу нарізати шматочками.



Нарізати півкільцями цибулю дрібно.



Моркву нашаткувати як на корейську моркву.



Скласти в чашку. Сюди ж кладемо інші приправи - часник дрібно нарізаний, цукор і сіль, соєвий соус і оцет, рослинна олія, коріандр.
Акуратно перемішати і поставити в холодильник для маринування.



Їсти можна через 3-4 години. Але найкраще наступного дня.

Смачного!


Хе з горбуші


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com