Відкрити категорії

Салат з курячої грудки з грибами




Інгредієнти:
Куряча грудка - 2 половинки;
Грибів 200 г (краще печериці);
Сиру 100 г;
3 яйця;
Середньої величини цибулина;
Стакан йогурту або кефіру;
Часник - 3 зубчики;
Перець і сіль.

Спосіб приготування:
М'ясо зварити та охолоджене порізати невеликими кубиками і скласти в миску.



Обсмажити цибулю, як зазвичай, щоб колір був золотистим.

Нарізати гриби. Викласти їх до цибулі. Смажити їх разом, поки не підрум'яняться. Викласти в окрему тарілку, щоб охололи.

Салат з курячої грудки з грибами



Змішати яйце з 2-ма білками, додати сіль і збити. На сухій сковороді спекти млинець.

Цей млинець потрібно нарізати квадратиками.



Тепер всі інгредієнти з'єднаємо. У миску з м'ясом покласти нарізаний млинець, обсмажені гриби з цибулею. Перемішати.

Приготувати соус для салату. Для соусу змішати сир з йогуртом або кефіром, сюди ж видавити часник через прес. За своїм смаком додати сіль, поперчити, перемішати.
Заправити салат.

Бажано, звичайно, поставити його, хоча б на пару годин в холодильник, для того, щоб як слід просочився соусом.

Смачного!


Салат з курячої грудки з грибами
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com