Салат з курячої грудки з грибами
Інгредієнти:
Куряча грудка - 2 половинки;
Грибів 200 г (краще печериці);
Сиру 100 г;
3 яйця;
Середньої величини цибулина;
Стакан йогурту або кефіру;
Часник - 3 зубчики;
Перець і сіль.
Спосіб приготування:
М'ясо зварити та охолоджене порізати невеликими кубиками і скласти в миску.
Обсмажити цибулю, як зазвичай, щоб колір був золотистим.
Нарізати гриби. Викласти їх до цибулі. Смажити їх разом, поки не підрум'яняться. Викласти в окрему тарілку, щоб охололи.
Змішати яйце з 2-ма білками, додати сіль і збити. На сухій сковороді спекти млинець.
Цей млинець потрібно нарізати квадратиками.
Тепер всі інгредієнти з'єднаємо. У миску з м'ясом покласти нарізаний млинець, обсмажені гриби з цибулею. Перемішати.
Приготувати соус для салату. Для соусу змішати сир з йогуртом або кефіром, сюди ж видавити часник через прес. За своїм смаком додати сіль, поперчити, перемішати.
Заправити салат.
Бажано, звичайно, поставити його, хоча б на пару годин в холодильник, для того, щоб як слід просочився соусом.
Смачного!