Салат з пекінської капусти з шинкою
Інгредієнти:
Невеликий качан пекінської капусти;
Невеликий свіжий огірок;
250 г шинки (або ковбаси вареної);
твердий сир (близько 100 г);
Майонез;
Сіль за смаком, перець.
Спосіб приготування:
Пекінську капусту нашаткувати не дуже тонко. Трохи порубати. Огірочок помити, обсушити, нарізати соломкою.
Шинку, так само як огірок поріжте тонкою соломкою. Все складіть в миску і натріть сир. Додайте сіль за смаком, але якщо майонез солоний - сіль не додавати. Поперчити і перемішати.
При бажанні, можна додати кілька відварених круто і порубаних яєць. Заправити салат з пекінської капусти з шинкою і сиром, майонезом, перемішати і викласти в салатницю. Ну і за бажанням прикрасити зеленню.
Смачного!