Салат з серцем
Інгредієнти:
Свиняче серце - 2 шт.,
Яйця - 3 шт.,
Цибуля - 2 середніх шт.,
Огірок свіжий - 2 шт.,
Зелень,
Сіль та перець.
Спосіб приготування:
Серце, як і печінка або нирки, відноситься до категорії субпродуктів і вимагає спеціальної кулінарної обробки та підготовки. Рекомендується його ретельно промити, покласти в холодну підсолену воду, довести воду до кипіння і перший бульйон злити. Варити серце доведеться довго, щоб після, серце в салаті було вже набагато м'якше. Не забуваємо додати лавровий листочок, перець чи інші спеції.
Відварюємо свиняче серце в підсоленій воді до готовності і даємо йому повністю схолонути.
Нарізаємо охолоджене серце тонкою соломкою.
Ріпчасту цибулю чистимо й ріжемо півкільцями. Замаринуємо в оцті з водою.
Відварюємо яйця й нарізаємо кубиками.
Нарізаємо кубиками огірок.
Всі інгредієнти змішуємо й заправляємо майонезом. При необхідності досолюємо.
Прикрашаємо зеленню. Смачного!