Відкрити категорії

Салат з горбушею




Інгредієнти:
400-500г свіжої горбуші,
1/2 середнього качана пекінської капусти,
5 варених яєць,
1шт солодкого перцю,
соус тар-тар,
сіль, перець.

Спосіб приготування:
Підготовлену рибу порізати невеликими шматочками, посолити, поперчити і обсмажити з двох сторін на рослинній олії до готовності. Охолодити, очистити шкіру і кістки. Отримане філе порізати ножем або розібрати вилкою на шматочки. Яйця порізати не надто дрібно.



Капусту нашинкувати, перець нарізати соломкою.



Змішати всі компоненти з соусом або майонезом. При подачі прикрасити зеленню.
Смачного!


Салат з горбушею
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com