Відкрити категорії

Азіатський салат




Інгредієнти:
Почати треба з маринаду:
2 зубчики часнику
2 ч.л. цукру
2 ч.л. рибного соусу
2 ч.л. устричного соусу
2 ст.л. води
1 невеликий перчик чилі (у мене 2 дуже маленьких)

Для салату:
250 г яловичої вирізки або товстого краю
2-3 ґрунтових огірка або половина великого парникового
2 круто зварені яйця
1 качан салату романо, латуку або айсберга

Спосіб приготування:

Готуємо маринад. Так цього змішати дрібно нарізаний перчик, натертий часник, цукор, воду і соуси.



М'ясо нарізати на тонкі шматочки.

Огірок порізати брусками, яйця - скибочками.





На сильному вогні розігріти сковороду з 1 ст.л. рослинного масла. Викласти м'ясо і смажити, помішуючи, пару хвилин. Додати маринад і готувати ще кілька хвилини, поки рідина не загусне.



Вимкнути вогонь.

Салат нарвати руками і викласти в салатник.



Додати яйця, огірки і м'ясо разом з соками зі сковороди.

Перемішати безпосередньо перед їжею.

Смачного!


Азіатський салат


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com