Відкрити категорії

Салат єврейський



Салат єврейський


Інгредієнти:
3 шт. сирок плавлений,
2 шт. яйце куряче,
2 зуб. часник,
3 ст.л. майонез провансаль 67%.
Гостроту салату регулюйте по своєму смаку кількістю часнику.

Спосіб приготування:
Плавлений сирок можна трохи підморозити, тоді при натиранні він не буде прилипати.

Яйця відварюємо круто. Охолоджуємо і очищаємо від шкаралупи.




Плавлений сирок натираємо на крупній тертці.



Часник пропускаємо через прес для часнику. І змішуємо з майонезом.

У плавлений сирок натерти на крупній тертці яйця.
Заправити соусом. Добре вимішати.



Салат можна подавати в натуральному вигляді, можна намазувати на тости, а можна оформити у вигляді оригінальної закуски.







Смачного!


Салат єврейський


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com