Відкрити категорії

Морський салат



Морський салат


Інгредієнти:
1 кг. замороженого морського коктейлю,
мікс салатів 1 упаковка,
1 цибулина,
5 зубчиків часнику,
вершкове масло 100 г,
250-300 гр. 33% вершків,
баночка червоної ікри (140 гр.),
маленький плавлений сирок "Дружба",
сіль і перець.

Спосіб приготування:
Цибулю дрібно ріжемо.



Крупно ріжемо часник.


Обсмажуємо цибулю і часник на вершковому маслі.



Додаємо вершки і сирок.



Постійно помішуючи, чекаємо, коли розплавиться сирок, солимо і перчимо.



Розморожені морепродукти викладаємо в каструлю і випарюємо всю рідину, додаємо шматок масла.



Обсмажуємо 1,5 хвилини.



Половину вершкового соусу додаємо в морепродукти і прогріваємо не більше 2 хвилин.
У другу половину соусу додаємо ікру.



Блюдо застиляємо листками салату.



Зверху викладаємо морепродукти.



На них вершково-ікорний соус.



Смачного!


Морський салат


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com