Відкрити категорії

Капуста маринована з буряком




Інгредієнти:
Капуста білокачанна 3500 г
Буряк 200 г
Часник головки 2 шт.
Морква 200 г
Оцет столовий 200 мл
Рослинна олія 50 мл
Цукор-пісок 100 г
Сіль 5 ч.л.
Перець чилі 2 шт. (за бажанням)

Спосіб приготування:
Капусту ріжемо квадратними шматочками приблизно 3х3 см.



Буряк ріжемо тонкими скибочками.



Часник треба просто очистити.



Моркву натерти на крупній тертці.



У велику каструлю шарами викладаємо капусту, потім буряк з морквою і часником, перець, потім знову капусту. Повинно вийти приблизно 3-4 таких шари.



Коли верхній шар буде на місці (це має бути капуста), готуємо маринад.



Для маринаду змішуємо оцет, цукор, сіль і масло в досить великій ємності; заливаємо літром окропу і перемішуємо.
Гарячим маринадом заливаємо капусту і ставимо її під гніт. Через пару годин маринад покриє капусту, а через 2-3 дні капуста буде готова і її можна буде перекласти в банки і поставити в холодильник.

Смачного!


Капуста маринована з буряком


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com