Відкрити категорії

Порційний салат




Інгредієнти:
Куряче філе 280 г.
Огірки 1 шт.
Яйця курячі 2 шт.
Чорнослив 70 г
Горіхи волоські 50 г
Майонез 8 ст. л.
Сіль 2 щіпки.

Спосіб приготування:
Для приготування порційного салату нам знадобиться куряче філе, огірок, яйця, чорнослив, волоські горіхи, майонез, сіль.

Порційний салат



Відварюємо яйця курячі грудки до готовності в підсоленій воді. Охолоджуємо м'ясо й нарізаємо дрібними акуратними кубиками.



Курячі яйця очищаємо й подрібнюємо.




Заливаємо чорнослив окропом.



Огірок миємо, нарізаємо тонкою дрібною соломкою.



Зливаємо воду з чорносливу і подрібнюємо його.



Волоські горіхи подрібнюємо у велику крихту.



Збираємо салат. На дно скляних креманок викладаємо першим шаром подрібнені курячі яйця.



Щедро поливаємо майонезом.



На майонез викладаємо куряче м'ясо, знову поливаємо майонезом.
Наступний шар - нарізаний огірок. Цей шар трохи солимо.



Поливаємо огірковий шар майонезом і викладаємо нарізаний чорнослив.



Чорнослив поливаємо також майонезом і викладаємо поверх нього волоські горіхи, розподіляючи їх по поверхні салату.



Прикрашаємо кожну порцію листосками свіжої петрушки і квіткою з огірка. Салат перед подачею необхідно витримати в холодильнику приблизно 30 хвилин.



Смачного!

  Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/salat-koktejjl-cypljonok-pod-orekhovojj-shubkojj

Порційний салат


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com