Відкрити категорії

Салат лебединна ніжність




Інгредієнти:

Для салату:
Яйця курячі 2 шт.
Горіхи волоські 35 г
Корінь селери 150 г
Сир твердий 150 г
Цибуля зелена 35 г
Мандарини 2 шт.
Майонез 2 ст. л.
Куряче стегно 1 шт.

Для маринаду:
Соус соєвий 2 ст. л.
Мед 1 ст. л.
Горіхи волоські 35 г
Сік лимонний 1 ч. л.
Олія соняшникова рафінована 2 ст. л.
Перець чорний мелений 1 г
Сіль 1 г

Заварне тісто:
Масло вершкове 25 г
Вода 25 мл
Борошно пшеничне 50 г
Яйця курячі 1 шт.
Молоко 25 мл
Сіль 1 щіпка.

Спосіб приготування:
Для приготування салату нам знадобиться твердий сир, яйця, домашній майонез, цибуля зелена, корінь селери, волоські горіхи, куряче стегно.

Салат лебединна ніжність



Для маринаду нам знадобиться мед, соєвий соус, соняшникова олія, лимонний сік, горіхи, сіль, перець.



Для маринаду з'єднати мед, соєвий соус, соняшникову олію.Додати лимонний сік, перець, якщо треба сіль за смаком.
З курячого стегна зняти шкіру і замаринувати стегно в маринаді протягом 1 години, час від часу перевертаючи стегно.




Посипати замариноване стегно з усіх боків меленими горіхами, загорнути у фольгу і запекти 25 хвилин при 190 °C.



Тим часом натерти селеру на терці з маленькими отворами.



Мандарини очистити від шкірки і плівок - порізати шматочками.



Яйця зварити, розділити на жовтки і білки. Білки натерти на крупній тертці.



Майонез змішати з жовтками і нарізаною зеленою цибулею.



Додати в соус молоті горіхи.



З'єднати селеру, яєчні білки та горіховий соус.



Сир натерти на терці з маленькими отворами.



Через 25 хвилин запікання стегна фольгу розгорнути, полити стегно зверху залишком маринаду і підрум'янити під грилем протягом 8-10 хвилин.



Розділити охолоджене стегно на невеликі волокна, намагаючись розібрати стегно так, щоб на кожному шматочку виявилася запечена горіхова скоринка.



На дно порційного салатника укласти запечене м'ясо і мандарини.



Зверху - горіхово-селерний прошарок.



Зверху щедро посипати натертим сиром.



Для того,щоб прикрасити салат у вигляді лебедя треба 150 г заварного тіста на молоці помістити в шприц кондитерський з насадкою з маленьким круглим отвором.



Видавити тісто у формі крил, хвоста і шиї на пергамент. Як очі використовувати горошини чорного перцю.



Випікати 15-18 хвилин при 190 °C.



Кожну порцію салату прикрасити у вигляді лебедя.



Смачного!

  Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/salat-lebedinaya-nezhnost

Салат лебединна ніжність


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com