Відкрити категорії

Салат Анастасія




Інгредієнти:
Куряча грудка - 1 шт
Шинка - 250 грам
Морква корейська - 150 - 200 грам
Китайська Капуста (пекінська) - 1 шт.
Яйця курячі - 2 - 3 штуки
Борошно - 1/2 столової ложки
Вода чиста - 2 столові ложки
Горіхи волоські - за смаком
Сіль - за смаком
Майонез - для заправки.

Спосіб приготування:
На початку нам необхідно відварити курячі грудки. Для цього промиваємо курку під холодною проточною водою і обсушуємо паперовими кухонними рушниками. Потім перекладаємо її на обробну дошку і з допомогою ножа видаляють надлишки жиру і пліви. Після цього, перекладаємо оброблену курячі грудки в каструлю. Заливаємо м'ясний інгредієнт чистою водою так, щоб вона повністю закривала курку. Включаємо температуру плити на середній рівень і ставимо на конфорку каструлю з курячою грудинкою.

У воду додають за смаком сіль. Далі, коли вода закипить, злегка збавляємо температуру плити й варимо протягом 25 - 30 хвилин. В процесі варіння необхідно періодично прибирати з поверхні рідини піну, що утвориться, з допомогою столової ложки або шумівки. Після потрібного часу дістаємо курячу грудинку з води і перекладаємо в тарілку, щоб вона охолола, поки займемося іншими інгредієнтами.



Готуємо млинці. Яйця промити під проточною водою від різного роду забруднень, висушуємо паперовими кухонними рушниками та розбиваємо в глибоку ємність. За допомогою вінчика або звичайною вилки збиваємо яйця до однорідної консистенції. Далі додаємо до них необхідну кількість води і борошна. Змішуємо масу до однорідності і можна приступати до обжарювання. Включаємо температуру плити на середній рівень, ставимо на конфорку сковороду і наливаємо в неї трохи рослинної олії.

Після того, як жир нагріється виливаємо в сковороду приблизно половину яєчної суміші. І з допомогою кухонної лопатки обсмажуємо млинець з двох боків до утворення золотисто-коричневої кірочки. Таким же чином обсмажуємо другий млинець і вже готові перекладаємо на обробну дошку. Ножем подрібнюємо яєчні млинці на соломку, такого розміру, щоб зручно було їсти. Подрібнений інгредієнт перекладаємо в салатницю.



Почнемо кришити інгредієнти з пекінської капусти. Овоч промити під проточною водою, висушуємо паперовими кухонними рушниками і викладаємо на обробну дошку. За допомогою ножа капусту нарізати з верхівки поперек соломкою, відступаючи приблизно 5 - 7 міліметрів. Подрібнений інгредієнт перекладаємо в салатницю.



Далі повертаємося до курки, вона вже досить охолола і можна почати з нею працювати. Якщо ваша куряча грудка з шкірою, тоді її необхідно видалити, також видалимо кісточки, хрящик. Після цього, чисте м’ясо нарізати середньою соломкою і також перекладаємо в салатницю.



Потім дістаємо з холодильника шинку, звільняємо її від упаковки і перекладаємо на обробну дошку. За допомогою ножа також нарізаємо її середньої соломкою і укладаємо в салатницю.



Додаємо до наших подрібненим інгредієнтів готову корейську моркву. Потім, за допомогою столової ложки ретельно перемішуємо салат. Після заправляємо його майонезом за смаком і можна подавати.



При бажанні перед подачею можна накришити зелень, подрібнити волоські горіхи і прикрасити цими інгредієнтами нашу страву. Такий салат можна подавати в салатниці, поставивши її на середину столу або розкласти кожному порційно по тарілках. Даний вид салату виходить дуже ситним і з цього не вимагає будь-яких доповнень.

Салат Анастасія



Смачного!


Салат Анастасія
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com