Відкрити категорії

М'ясний салат з сиром і яблуками




Інгредієнти:
200 г філе яловичини,
100 г маринованих грибів,
1 яблуко,
100 г сиру,
100 г майонезу,
листя салату,
пір'я цибулі,
сіль.

Спосіб приготування:
Філе яловичини відварити в підсоленій воді, остудити і нарізати тонкими скибочками.


М'ясний салат з сиром і яблуками



Яблуко вимити і натерти на крупній тертці. Мариновані гриби відкинути на сито або друшляк, щоб скла зайва рідина, після чого їх дрібно нарізати.



На тарілку або блюдо покласти листя салату, а на них помістити нарізане м'ясо. Поверх м'яса розподілити терте яблуко, а зверху покласти гриби. Все акуратно розрівняти.



На закінчення все посипати тертим сиром, полити майонезом і прикрасити подрібненою зеленню цибулі.



Смачного!


М'ясний салат з сиром і яблуками


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com