Салат нептун
Інгредієнти:
Кальмари - 300 гр
Креветки - 300 гр
5 яєць
Крабові палички - 200 гр
Майонез.
Червонї ікра - 100 гр.
Спосіб приготування:
Охолоджуємо відварені яйця, нарізаємо білок.
Креветки варимо в злегка підсоленій воді. Якщо візьмете маленькі креветки, то потім їх можна не різати.
Нарізаємо на кільця кальмари і кидаємо в киплячу воду. Найголовніше - не преварити їх, інакше вийдуть гумовими!
Нарізаємо крабові палички.
Заправляємо майонезом, гарно перемішуємо, куштуємо на сіль, і тільки потім додаємо ікру (і красивіше, і не полопає).
Смачного!
ChiefCook
2012-12-17
Рекомендуємо кулінарні рецепти: