Відкрити категорії

Салат Ромашки


Салат Ромашки


Інгредієнти:
печериці або лісові гриби - 300 г,
яйця - 8 шт,
сир (твердий) - 150 г,
ріпчаста цибуля - 200 г,
консервовані ананаси - 1 банка,
майонез - 300 г,
оцет - 1 ст. ложка,
цукор - 1 ст. ложка,
листя салату,
петрушка - 1 пучок,
кріп - 1 пучок,
сіль,
рослинна олія.

Спосіб приготування:
Яйця відварюємо в круту. Цибулю чистимо і дрібно нарізаємо. Обшпарюємо цибулю окропом. Від цієї процедури цибуля стає трохи добрішою і уйде гіркота. На склянку кип'яченої води беремо 1 столову ложку оцту і 1 столову ложку цукру і заливаємо цибулю. Залишаємо цибулю маринуватися на 1 годину.

Салат Ромашки

Рекламний блок

Далі, нарізаємо гриби на невеликі шматочки. Розігріваємо сковорідку з рослинним маслом і обсмажуємо гриби до готовності, солимо.

Салат Ромашки



Викладаємо блюдо листям салату. Перший шар - смажені гриби. Промазуємо гриби тонким шаром майонезу.

Салат Ромашки



Потім дрібно нарізаємо або натираємо на тертці шість варених яєць, а три яйця залишимо на оформлення салату. Викладаємо яйця наступним шаром і трохи солимо. Промазуємо майонезом.

Салат Ромашки



Консервовані ананаси подрібнюємо і викладаємо в салаті наступним шаром, формуючи невеликий горбок.

Салат Ромашки



Поверх ананасів викладаємо мариновану цибулю.

Салат Ромашки



Натираємо сир на середній тертці, викладаємо сир поверх цибулі.

Салат Ромашки



Тепер салат потрібно украсити. Пелюстки ромашок робимо з яєчного білка, а з жовтка - вічко. За допомогою кропу і петрушки створюємо імітацію квіткової галявини і подаємо салат до столу.

Смачного!

Рекламний блок
Салат Ромашки


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com