Відкрити категорії

Салат Ромашки




Інгредієнти:
печериці або лісові гриби - 300 г,
яйця - 8 шт,
сир (твердий) - 150 г,
ріпчаста цибуля - 200 г,
консервовані ананаси - 1 банка,
майонез - 300 г,
оцет - 1 ст. ложка,
цукор - 1 ст. ложка,
листя салату,
петрушка - 1 пучок,
кріп - 1 пучок,
сіль,
рослинна олія.

Спосіб приготування:
Яйця відварюємо в круту. Цибулю чистимо і дрібно нарізаємо. Обшпарюємо цибулю окропом. Від цієї процедури цибуля стає трохи добрішою і уйде гіркота. На склянку кип'яченої води беремо 1 столову ложку оцту і 1 столову ложку цукру і заливаємо цибулю. Залишаємо цибулю маринуватися на 1 годину.

Салат Ромашки



Далі, нарізаємо гриби на невеликі шматочки. Розігріваємо сковорідку з рослинним маслом і обсмажуємо гриби до готовності, солимо.



Викладаємо блюдо листям салату. Перший шар - смажені гриби. Промазуємо гриби тонким шаром майонезу.



Потім дрібно нарізаємо або натираємо на тертці шість варених яєць, а три яйця залишимо на оформлення салату. Викладаємо яйця наступним шаром і трохи солимо. Промазуємо майонезом.



Консервовані ананаси подрібнюємо і викладаємо в салаті наступним шаром, формуючи невеликий горбок.



Поверх ананасів викладаємо мариновану цибулю.



Натираємо сир на середній тертці, викладаємо сир поверх цибулі.



Тепер салат потрібно украсити. Пелюстки ромашок робимо з яєчного білка, а з жовтка - вічко. За допомогою кропу і петрушки створюємо імітацію квіткової галявини і подаємо салат до столу.

Смачного!


Салат Ромашки


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com