Відкрити категорії

Салат зі свининою та маринованими грибами


Салат зі свининою та маринованими грибами

Інгредієнти:

відварена свинина - 400 г;
мариновані шампіньйони - 250 г;
оцет - 2 ст. л.;
сіль та цукор - по 1 ч. л.
вода - 6 ст. л.;
олія - 1 ст. л.;
цибуля - 2 шт.;
перець, зелень - за смаком.

Сьогодні готуємо салат зі свининою та маринованими грибами. Рецепт дуже проостий та доступний. Ідеально для подачі на святковий стіл або на вечерю для всієї родини.

Процес приготування салату зі свинини та маринованими грибами.

  1. Нарізаємо цибулю напівкільцями. Тепер замаринуємо цибулю для салату. Вливаємо 2 ст. л. оцту. Додаємо 1 ч. л. цукру та солі. Додаємо перець за смаком. Далі вливаємо 6 ст. л. води. Також влити 1 ст. л. олії. Перемішуємо.
    Маринуємо цибулю
  2. У підсоленій воді до готовності відварити м'ясо свинини. М'ясо нарізаємо середнім кубиком.
    Нарізаємо м'ясо свинини
  3. Нарізаємо мариновані шампіньйони. Гриби додаємо до м’яса.
    Нарізаємо гриби
  4. Сюди ж додаємо мариновану цибулю.
    Перемішуємо підготовлені продукти для салату
  5. Перемішуємо салат і можна подавати до столу.
  6. Смачного!
Час приготування: 15 хвилин
Час на підготовку: 50 хвилин
Кухня: Українська
Опис: Салат зі свининою та маринованими грибами - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 160 Ккал
Рейтинг: 9/10 (голосів: 95)
Ключові слова: Салати / Новий Рік / День народження / М'ясні салати / Святкові салати

Салат зі свининою та маринованими грибами
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com