Відкрити категорії

Салат з морквою та мигдалем


Салат з морквою та мигдалем

Інгредієнти:

морква - 4 шт.;
мигдаль;
апельсиновий сік - 0,5 склянки;
цукор - 1 ч. л.;
кориця - 1 щіпка;
кардамон - 1 щіпка;
коріандр - 0,5 пучка;
лимон 1 шт.;
імбир - 1 шт.;
перець чилі - за бажанням;
заправка для салату з кропом і зеленню.

Сьогодні готуємо салат з морквою та мигдалем. Рецепт дуже простий та швидкий. Салат виходить дуже смачним та ароматним. Сподобається абсолютно всім.

Процес приготування салату з морквою та мигдалем.

  1. Моркву натерти на крупній тертці і викласти в миску. Натерти імбир на дрібній терці. Перець чилі дрібно нарізати і додати до моркви.
    Підготувати продукти для салату
  2. Приготуйте соус. Змішайте апельсиновий сік з лимонним соком, цукром, корицею, кардамоном і заправкою для салату. Все ретельно перемішати.
    Приготувати соус
  3. Смажте мигдаль в духовці при температурі 160 градусів приблизно 10 хвилин.
    Обсмажити мигдаль
  4. Вилийте соус в моркву, перемішайте і залиште мінімум на 20 хвилин, щоб салат промаринувався.
    Заправити салат соусом
  5. Подавати з подрібненим коріандром і обсмаженим мигдалем. Смачного!
Час приготування: 10 хвилин
Час на підготовку: 10 хвилин
Кухня: Французька
Опис: Салат з морквою та мигдалем - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 120 Ккал
Рейтинг: 9/10 (голосів: 120)
Ключові слова: Салати / Новий Рік / День народження / Овочеві салати

Салат з морквою та мигдалем


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com