Відкрити категорії

Салат з крупою кіноа і курячою грудкою


Салат з крупою кіноа і курячою грудкою

Інгредієнти:

крупа кіноа - 100 г;
подвійна куряча грудка - 1 упаковка;
свіжий шпинат - 100 г;
сушені помідори - 5 шт.;
томати черрі - 8 шт.;
сир фета - 30 г;
томатне масло - 6 ст. л.;
приправа для курки;
улюблені паростки - 1 жменя.

Сьогодні готуємо салат з крупою кіноа і курячою грудкою. Також в салат додамо шпинат, сир, томати чері і т. д. Салат виходить реально смачним і незвичним. Готується дуже легко!

Процес приготування салату з крупою кіноа і курячою грудкою.

  1. Приготуйте крупу кіноа за рецептом виробника. Після приготування відкладіть в сторону, щоб з крупи стікала вода і вона охолола.
    Відварити крупу кіноа
  2. Курячі грудки вимити, видалити непотрібні прожилки і зайвий жир, обсушити, посипати курячою приправою. Обсмажити на оливковій олії сушені помідори, дати охолонути, нарізати соломкою або кубиками.
    Підготувати куряче філе
  3. В'ялені помідори нарізати кубиками, помідори черрі розрізати навпіл, а сир фета нарізати кубиками товщиною 1 сантиметр.
    Підготувати інші продукти для салату
  4. У великій мисці змішайте 6 ст. л. томатного масла з 3 ст. л. води і заправкою для салату. Додайте шпинат, в'ялені помідори, помідори черрі, курку, кіноа, сир фета і паростки. Все ретельно перемішати і розкласти по глибоких тарілках.
    Готуємо заправку для салату
  5. Готово!
  6. Смачного!
Час приготування: 10 хвилин
Час на підготовку: 30 хвилин
Кухня: Українська
Опис: Салат з крупою кіноа і курячою грудкою - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 124 Ккал
Рейтинг: 9/10 (голосів: 150)
Ключові слова: Салати / Новий Рік / День народження / М'ясні салати / Курячі салати

Салат з крупою кіноа і курячою грудкою
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com