Відкрити категорії

Святковий салат з макаронами і ковбасою


Святковий салат з макаронами і ковбасою

Інгредієнти:

французькі ковбаски - 1 упаковка;
консервована кукурудза - 100 г;
червоний перець - 0,5 шт.;
макарони - 100 г;
довгий огірок - 120 г;
цибуля - 20 г.

Для заправки салату:
простий йогурт - 3 ст. л.;
майонез - 2 ст. л.;
часник - 1 зубчик;
маринований огірок - 40 г;
перець - щіпка.

Додаткові інгредієнти (за бажанням):
консервована червона квасоля;
відварені яйця;
сир фета або моцарелла;
рукола або суміш салатів;
маринована цибуля або в'ялені помідори.

Готуємо святковий салат з макаронами і ковбасою. Готується він дуже швидко і просто. Ідеально підходить для подачі на святковий стіл: Новий рік, День народження тощо.

Процес приготування святкового салату з макаронами і ковбасою.

  1. Відміряйте 100 г сухої пасти і приготуйте її відповідно до інструкцій на упаковці. Не соліть воду, поки вона не закипить. Влийте в киплячу воду 1 ч. л. солі без гірки. Помістіть макарони в каструлю і варіть до готовності відповідно до часу, зазначеним виробником. Приготовлені макарони повинні бути твердими, але м'якими. Відкиньте макарони на друшляк і відразу ж викладіть на блюдо.
    Відварити макарони
  2. Французькі ковбаски (вибирайте будь-які за вашим смаком) нарізати шматочками завдовжки не більше 3,5 см.
    Нарізати ковбаску
  3. Поки паста ще вариться, підготуйте інші інгредієнти. Очистіть перець від насіння і наріжте більш дрібними шматочками. Дрібно наріжте цибулю. Очистіть свіжий огірок і розріжте вздовж на чотири частини. Злити зайву рідину зі 100 г консервованої кукурудзи.

    Порада: Ви можете вибрати помаранчевий, жовтий або зелений перець. Замість цибулі можна нарізати шматок цибулі-порею. Щоб цибуля-порей була не такою гострою, досить покласти її подрібнену в ситечко в раковині і залити окропом. Після зливу і охолодження додайте її в салат.
    Підготувати інші продукти
  4. Заправка для салату: 3 ст. л. вершкового натурального йогурту, 2 ст. л. майонезу. Крім того, дрібно нарізані мариновані огірки, часник, очищений і пропущений через прес. Змішайте інгредієнти соусу.
    Приготувати заправку для салату
  5. Тепер досить перекласти всі інгредієнти в одне велике блюдо і ретельно перемішати. Перед подачею на стіл перевірте смак салату і при необхідності додайте ще перцю або солі.
  6. Готово. Це дуже універсальний салат, і ви можете легко збагатити його кількома додатковими інгредієнтами. Я рекомендую зварені круто яйця або консервовану квасолю, злиту з маринаду. В салат можна додати мариновані огірки або мариновану цибулю. Додайте подрібнену фету або м'яку моцарелу. Смачного!
Час приготування: 15 хвилин
Час на підготовку: 30 хвилин
Кухня: Французька
Опис: Святковий салат з макаронами і ковбасою - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 170 Ккал
Рейтинг: 9/10 (голосів: 57)
Ключові слова: Салати / М'ясні салати / Святкові салати

Святковий салат з макаронами і ковбасою


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com