Відкрити категорії

Святковий салат Мімоза рулетом


Святковий салат Мімоза рулетом

Інгредієнти:

рибні консерви сайра - 1 банка
яйця - 7 шт.
вершкове масло - 50 г
картопля - 2 шт.
морква - 1 шт.
зелена цибуля - за смаком.

Для майонезу:
рослинна олія - 150 мл;
цукор - 1/3 ч. л.;
яйце - 1 шт.;
сік лимона - 1 ст. л.;
сіль - 1/2 ч. л.;
гірчиця - 1 ч. л.

Сьогодні готуємо всіма улюблений салат мімоза рулетом. Він ніжний, яскравий і дуже смачний. А з таким оформлення він ще стане прикрасою святкового столу і приверне на себе увагу і обов'язково кожен захоче його спробувати.

Процес приготування святкового салату Мімоза рулетом.

  1. 7 яєць відварити і розділити на білок і жовток. І окремо натремо їх на дрібній тертці.
    Відварити яйця. Окремо натерти білки і жовтки
  2. Натерти одну невелику відварену моркву.
    Натерти відварену моркву
  3. Натерти 2 відварених картоплин на крупній тертці.
    Натерти відварену картоплю
  4. Зелену цибулю дрібно порубати.
    Дрібно нарізати зелену цибулю
  5. Приготуємо домашній майонез. В миску наливаємо 150 мл рослинного масла, розбиваємо 1 яйце і перебиваємо блендером до загустіння (це секунд 15-20). Тепер додамо 0,5 ч. л. солі, 1/3 ч. л. цукру, 1 ч. л. гірчиці, 1 ст. л. соку лимона. Пробиваємо блендером ще раз. Готово!
    Зробити домашній майонез
  6. Приступаємо до складання салату. Дощечку застелити харчовою плівкою. Першим шаром викладаємо яєчні жовтки, формуємо прямокутник. Змащуємо майонезом.
    1 шар - жовтки і сітка з майонезу
  7. Другим шаром кладемо білки, розподіляємо і змащуємо майонезом.
    2 шар - білки і сітка з майонезу
  8. Третім шаром кладемо моркву і змащуємо майонезом.
    3 шар - морква і сітка з майонезу
  9. Четвертим шаром викладаємо картоплю і знову змащуємо майонезом.
    4 шар - картопля і сітка з майонезу
  10. П'ятим шаром натремо на дрібній терці 50 г вершкового масла. Його обов'язково потрібно попередньо заморозити в морозильній камері.
    5 шар - 50 г натертого замороженого вершкового масла
  11. Шостим шаром кладемо цибулю. Тепер рибні консерви розминаємо разом з рідиною і кладемо на серединку.
    6 шар - цибуля, а потім консерва
  12. Тепер за допомогою харчової плівки з'єднуємо краї і отримуємо рулет. Перевертаємо і прибираємо в холодильник на 1-2 години.
    Формуємо салат
  13. Знімаємо плівку, кладемо на блюдо і прикрашаємо за власним бажанням. Розрізаємо його на порційні шматочки, виходить незвичайно, красиво і святково!
  14. Смачного!
Час приготування: 50 хвилин
Час на підготовку: 30 хвилин
Кухня: Французька
Опис: Святковий салат Мімоза рулетом - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 241 Ккал
Рейтинг: 9/10 (голосів: 58)
Ключові слова: Салати / Новий Рік / День народження / Рибні салати / Святкові салати

Святковий салат Мімоза рулетом


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com