Відкрити категорії

Салат з грибами, кукурудзою і огірками


Салат з грибами, кукурудзою і огірками

Інгредієнти:

консервована кукурудза - 400 г;
кріп - жменя;
мариновані огірки - 200 г;
яблуко - 130 г;
майонез - 4 ст. л.;
сіль, перець - за смаком;
гірчиця - 1 ч. л.;
червона цибуля - 70 г;
яйця - 4 шт.;
свіжі гриби - 500 г (або 300 г маринованих грибів).

Як приготувати салат з грибами, кукурудзою і огірками. Це швидкий, красивий і смачний салат з маринованими або свіжими грибами, який прекрасно прикрасить будь-який святковий або повсякденний стіл.

Процес приготування салату з грибами, кукурудзою і огірками.

  1. Зваріть круто 4 яйця середнього розміру. Очистіть приблизно 500 г свіжих грибів.
    Зварити 4 яйця і очистити 500 грибів
  2. У середній каструлі доведіть воду до кипіння. Посоліть воду. Помістіть гриби в каструлю і готуйте гриби на середній потужності протягом 10 хвилин.

    Після приготування процідити їх через сито, а після охолодження злегка віджати зайву воду і нарізати більш дрібними шматочками.

    Порада: якщо ви віддаєте перевагу використовувати в цьому рецепті мариновані гриби, просто злийте їх з маринаду і близько 300 г грибів наріжте на більш дрібні шматочки.
    Нарізати відварені гриби
  3. Очистіть 3 великих маринованих огірка загальною вагою близько 200 г і наріжте їх кубиками. Також очистіть і наріжте яблуко на більш дрібні шматочки.
    Нарізати мариновані гриби і яблуко
  4. Очистіть червону цибулю і крупно її наріжте, потім помістіть в ситечко. Поставте ситечко в раковину і обшпарити цибулю окропом з чайника. Яйця, зварені круто, очистити і нарізати. Також наріжте жменю кропу.

    Порада: замість червоної цибулі можна також використовувати білу частину цибулі-порею, яку теж потрібно нарізати, а потім ошпарити окропом через сито.
    Нарізати цибулю, яйця і кріп
  5. Злити воду з консервованої кукурудзи.
    Злити зайву рідину з кукурудзи
  6. Додати 4 ст. л. майонезу, 1 ч. л. вашої улюбленої гірчиці, перець і щіпку солі.
    4 ст. л. майонезу, 1 ч. л. вашої улюбленої гірчиці, перець і щіпку солі
  7. Змішайте всі інгредієнти і перевірте смак салату. Якщо ви використовуєте мариновані гриби, вам, ймовірно, не потрібно заправляти салат. При використанні варених грибів вам може знадобитися більше солі і гірчиці.

    Смачного!
Час приготування: 10 хвилин
Час на підготовку: 30 хвилин
Кухня: Французька
Опис: Салат з грибами, кукурудзою і огірками - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 142 Ккал
Рейтинг: 9/10 (голосів: 101)
Ключові слова: Салати / Овочеві салати / Грибні салати / Святкові салати

Салат з грибами, кукурудзою і огірками


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com