Відкрити категорії

Вальдорфський салат


Вальдорфський салат

Інгредієнти:

виноград - 100 г;
солодке яблуко - 150 г;
волоські горіхи - 100 г;
селера - 80 г;
листя салату - декілька штук;
майонез - 3 ст. л.;
лимонний сік - 1 ст. л.;
сіль - 1/4 ч. л.;
перець - щіпка.

Вальдорфський салат з’явився в Нью-Йорку в 1896 році. Дуже смачний і дуже цікавий фруктовий салат з додаванням майонезу і волоських горіхів. Рецепт дуже простий, а сам салат дуже універсальний. Ви можете з'їсти його окремо, наприклад, на обід або вечерю. Це також відмінний салат і на свята. Він дуже подобається дітям. Все частіше він з'являється на різних заходах і навіть на барбекю.

Процес приготування Вальдорфського салату.

  1. В мисці змішати 3 ст. л. майонезу, 1 ст. л. лимонного соку, 1/4 ч. л. солі і дрібку перцю.
    Змішайте майонез, лимонний сік і друбку перцю
  2. Для салату виберіть соковите, тверде, солодке яблуко. Наріжте яблуко так, щоб вам було зручно їсти його разом з іншими інгредієнтами.

    Два стебла молодої селери вимити і нарізати кружечками. У вас повинно вийти приблизно 80 г.
    Наріжте яблуко та селеру
  3. Вам знадобиться 0,5 склянки винограду, що складає приблизно 100 г. Для гармонії кольорів в салаті рекомендується використовувати яскравий виноград. Краще використовувати виноград без кісточок.
    Підготуйте виноград
  4. За бажанням нарізаємо волоські горіхи. Але в даному випадку ми додали їх цілими.
    Наріжте волоські горіхи
  5. Для вальдорфского салату приготуйте собі миску середнього розміру. Вистелити дно листям салату.
    У миску додаємо листя салату
  6. В одній мисці з'єднайте разом: шматочки волоських горіхів, часточки селери, нарізане кубиками яблуко, половинки винограду без кісточок і майонез.
    Змішуємо всі підготовлені інгредієнти та викладаємо на листя салату
  7. Готовий салат перекласти в миску з листям салату, і він готовий. Я рекомендую вам охолодити салат протягом 20 хвилин в холодильнику перед подачею на стіл.

    Смачного!
Час приготування: 5 хвилин
Час на підготовку: 20 хвилин
Кухня: Американська
Опис: Вальдорфський салат - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 235 Ккал
Рейтинг: 9/10 (голосів: 57)
Ключові слова: Салати / Новий Рік / 8 березня / День народження / Фруктові салати / Святкові салати

Вальдорфський салат


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com