Відкрити категорії

Салат до гарніру


Салат до гарніру

Інгредієнти:

болгарський перець - 1 шт.;
свіжа морква - 1 шт.;
кріп - 30 г;
зелена цибуля - 50 г;
кунжутне насіння - 10 г;
огірки - 3-4 шт.

Заправка:
перець чорний і сіль - за смаком;
часник - 3-4 зубчики;
оливкова олія - 5 ст. л .;
цукор - 1 ч. л .;
червоний перець - щіпка;
соєвий соус - 4 ст. л.

Існують рецепти салатів, які просто ідеально підходять до м'ясних страв. Сьогодні рецепт саме такого салату. Це просто, швидко і дуже смачно!

Процес приготування салату до гарніру.

  1. Моркву потрібно натерти на тертці для моркви по-корейськи. Якщо у вас немає такої терки, то можна нарізати просто звичайною тонкою соломкою.
    Натераємо моркву
  2. Невеликою соломкою нарізати огірки.
    Соломкою нарізаємо огірки
  3. Болгарський перець потрібно очистити від насіння і тонко нарізати. Дрібно нарізати зелену цибулю. Також дрібно нарізати кріп. Все відправляємо у салат.
    Нарізаємо болгарський перець, цибулю і кріп
  4. Тепер займемося заправкою. В окремій ємності змішуємо соєвий соус, оливкову олію, часник, червоний перець, цукор, чорний перець і сіль. Соус готовий.
    Робимо соус
  5. Заправляємо салат і відправляємо в холодильник як мінімум на 30 хвилин, щоб овочі добре просочилися. Дістаємо салат с холодильника, тепер самий час посипати його кунжутним насінням і можна подавати до столу.
  6. Ось так дуже просто і легко готується такий салат. Він прекрасно доповнить вашу м’ясну страву або гарнір. Смачного!
Час приготування: 30 хвилин
Час на підготовку: 7 хвилин
Кухня: Українська
Опис: Салат до гарніру - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 124 Ккал
Рейтинг: 9/10 (голосів: 47)
Ключові слова: Салати / Овочеві салати

Салат до гарніру


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com