Відкрити категорії

Салат з квасолею і грибами


Салат з квасолею і грибами

Інгредієнти:

квасоля - 1 склянка;
відварна картопля - 300 г;
цибулина - 1 шт.;
кріп, петрушка - за смаком;
мариновані опеньки - 500 г
сіль, цукор;
рослинна олія.

Сьогодні готуємо пісний святковий салат з квасолею і грибами. Він дуже простий, але за смаком виходить неймовірно смачним.

Процес приготування салату з квасолею і грибами.

  1. Один стакан квасолі заливаємо холодною водою і залишаємо на 6 годин (краще залишити на всю ніч). Через 6 годин зливаємо воду і промиваємо квасолю. Заливаємо ще раз водою і ставимо на вогонь. Сіль додаємо за 5 хвилин до готовності. Квасоля вариться в залежності від сорту і розмірів, але це в середньому 40-50 хвилин.
    Вимочити і відварити квасолю
  2. Нарізаємо цибулю, кладемо її в глибоку ємність. Сюди ж додаємо сіль та цукор (щоб разом вийшло пів чайної ложки), розминаємо цибулю руками.
    Нарізати цибулю
  3. Нарізаємо 300 г відвареної картоплі.
    Нарізати відварену картоплю
  4. До відвареної квасолі висипаємо картоплю та 500 г опеньків (попередньо з них злити зайву рідину).
    До квасолі додаємо гриби та картоплю
  5. Сюди ж додаємо зелень, сіль і рослинну олію. Перемішуємо і салат готовий.
    До салату додаємо зелень, сіль і рослинну олію
  6. Як бачите, готується такий салат неймовірно швидко, але це умови, що ви вже вимочили квасолю. Салат виходить неймовірно смачним, рекомендуємо Вам його спробувати.

    Смачного!
Час приготування: 10 хвилин
Час на підготовку: 6 годин
Кухня: Українська
Опис: Салат з квасолею і грибами - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 107 Ккал
Рейтинг: 9.8/10 (голосів: 57)
Ключові слова: Салати / Православний піст

Салат з квасолею і грибами


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com