Відкрити категорії

Салат з язика і картоплею пай


Салат з язика і картоплею пай

Інгредієнти:

свинячий язик - 300 г;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
яйця - 4 шт.;
солоні огірки - 2 шт. (за смаком);
зелена цибуля - 100 г;
гриби - 300 г;
масло для смаження - 150-200 мл;
картопля - 2 шт.;
сіль та перець - за смаком.

Для соусу:
сіль - 4 г;
перець - за смаком;
гірчиця - 10 г;
яйце - 1 шт.;
сік лимона - 5 мл;
цукор - 2 г;
рослинне масло - 160-180 мл.

Сьогодні готуємо смачний і ситний салат з язика і картоплею пай. Такий салат виходить неймовірно смачним та святковим. Він прикрасить будь-який святковий стіл. Його також можна приготувати і на звичайну вечерю.

Процес приготування салату з язика і картоплею пай.

  1. Печериці потрібно нарізати ось таким чином.
    Нарізаємо печериці
  2. На сковороді обсмажуємо цибулю до золотистого кольору на невеликій кількості рослинного масла і додаємо сюди шампіньйони. Обсмажуємо до тих пір, поки печериці не будуть повністю готові. Додамо перець і сіль за смаком. Печериці готові.
    Смажимо гриби з цибулею
  3. 2 середніх картоплі натираємо на тертці для моркви по-корейськи. Заливаємо холодною водою і добре промиваємо від крохмалю. Викладаємо на паперовий рушник і зверху також все промокнути рушником. Нам потрібно отримати суху картоплю.
    Підготуємо картоплю пай
  4. Суху підготовлену картоплю відправляємо на добре розпечену сковороду з рослинним маслом. Нам потрібно приготувати картоплю пай. Смажимо на великому вогні постійно помішуючи.
    Смажимо картоплю пай
  5. Відварюємо у підсолений воді свинячий язик. Даємо йому охолонути і нарізаємо соломкою.
    Нарізаємо соломкою відварений свинячий язик
  6. Відварені яйця натираємо на крупній тертці.
    Натираємо відварені яйця
  7. Підготуємо соус. У чашу вбиваємо 1 яйце, додаємо туди 1 чайну ложку солі, 0,5 чайної ложки цукру і спеції за смаком, 1 чайну ложку гірчиці і 1 чайну ложку соку лимона. Додаємо рослинне масло і збиваємо буквально 1 хвилину.
    Підготуємо соус для салату
  8. Тепер в роз'ємному кільці збираємо салат. Першим шаром викладаємо язик і змащуємо соусом.
    Збираємо салат - викладаємо язик
  9. Далі додамо нарізану зелену цибулю або мариновану ріпчасту цибуля.
    Викладаємо зелену цибулю
  10. Наступним шаром викладаємо трошки солоних огірків і трохи майонезу.
    Викладаємо трошки солоних огірків
  11. Рівномірно розподіляємо яйця по всій поверхні салату і все змащуємо майонезом.
    Викладаємо яйця
  12. Викладаємо гриби і змащуємо зверху майонезом.
    Викладаємо гриби
  13. Останній шар - це картопля. Знімаємо рознімне кільце і можемо подавати.
    Викладаємо картоплю
  14. Салат готовий.

    Смачного!
Час приготування: 30 хвилин
Час на підготовку: 2 година
Кухня: Українська
Опис: Салат з язика і картоплею пай - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 260 Ккал
Рейтинг: 9.8/10 (голосів: 55)
Ключові слова: Салати / Новий Рік / 8 березня / День народження / М'ясні салати / Святкові салати

Салат з язика і картоплею пай


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com