Відкрити категорії

Суші-салат на Новий рік


Суші-салат на Новий рік

Інгредієнти:
рис – 170 г;
вода – 250 мл;
оцет – 2 ст. л.;
сіль – 0,5 ч. л.;
цукор – 1 ч. л.;
свіжий огірок – 1 шт.;
червона риба (форель) – 150 г;
авокадо – 1 шт.;
м’який сир – 120 г;
червона ікра – за смаком.

Сьогодні готуємо святковий новорічний суші-салат. Смак такого салату незвичний і досить цікавий. Якщо Ви любитель нестандартних та оригінальних салатів на святковий стіл, тоді цей рецепт саме для Вас.

Процес приготування суші-салату на Новий рік.


Добре промиваємо рис. В даному випадку ми використовували круглий. Промитий рис висипаємо у маленьку миску. До нього вливаємо 250 мл води. Ставимо на вогонь.

ВІдварюємо рис


Приготуємо заправку для рису – це 2 ст. л. яблучного оцту, 0,5 чайної ложки солі та 1 чайна ложка цукру.

Готуємо заправку для рису


Доводимо рис до кипіння, зменшуємо вогонь та варимо на маленькому вогні десь 5 хвилин. Перемішуємо і залишаємо під кришкою до набухання рису. Потім до рису вливаємо заправку та перемішуємо. Залишаємо його до повного охолодження.

Вливаємо заправку в рис


Миємо та нарізаємо середнім кубиком 1 огірок.

Нарізаємо огірок


Також середнім кубиком нарізаємо і червону рибу.

Нарізаємо червону рибу


Очищаємо авокадо. Розрізаємо на дві частини. Прибираємо кісточку. Одну половинку нарізаємо пластинками. А іншу нарізаємо дрібним кубиком.

Нарізаємо авокадо


Формуємо салат. Кільце трохи змащуємо рослинною олією. Першим шаром викладаємо половину підготовленого рису. Рівняємо. Далі за смаком додаємо м’який сир. Також рівняємо і цей шар.

Перший шар рис, зверху м'який сир


Висипаємо нарізані огірки.

Висипаємо огірки


Наступним шаром додаємо нарізану червону рибу.

Висипаємо рибу


Тепер додамо ту частину рису, яка залишилась. Рівняємо.

Додаємо знову рис


Із авокадо викладаємо ялинку. По колу салату висипаємо авокадо, яке ми нарізали дрібним кубиком. І останнім кроком викладаємо червону ікру. Знімаємо кільце і салат готовий. Смачного!

Знімаємо кільце і новорічний суші-салат готовий


Такий салат прекрасно доповнить будь-який святковий стіл своїм зовнішнім виглядом, своїми нестандартними смаковими якостями.


Бажаю веселих свят та незрівнянних вихідних.

Час приготування: 20 хвилин
Час на підготовку: 20 хвилин
Кухня: Японська
Опис: Суші-салат на Новий рік - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 187 Ккал
Рейтинг: 9.7/10 (голосів: 35)
Ключові слова: Салати / Новий Рік / Рибні салати / Святкові салати

Також дивись на Youtube відео приготування цього рецепту «Суші-салат на Новий рік» за цим посиланням

Суші-салат на Новий рік


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com