Картопляний салат з печінкою та морквою
Інгредієнти:
куряча печінка - 200 г;
яйце - 2 шт.;
огірок - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
часник - 1 зуб.;
зелень - за смаком;
сіль і перець мелений - за смаком;
майонез - 3 ст. л.
Давайте приготуємо смачну салатну страву, серед інгредієнтів якого відварна куряча печінка, поєднана з подрібненою морквою.
Для приготування домашнього салату нам також буде потрібно свіжий огірочок, зелень, куряче яйце і картопля. Причому, останні два інгредієнта - картоплю і яйце - слід заздалегідь відварити. До речі, курячий субпродукт також слід піддати термічній обробці. При варінні всі інгредієнти трохи підсолити.
Процес приготування картопляного салату з печінкою.
На обробну дошку поміщаємо відварну курячу печінку і подрібнюємо її соломкою.
Наступний інгредієнт салату - морква - наріжемо аналогічно, тобто в формі соломки.
Очищаємо картоплю від шкірки. Її для салату нарізаємо кубиками.
Також зробимо і зі свіжим огірочком. З огірка видаліть шкірку тільки, якщо вона гірчить.
Рубаємо курячі яйця шматочками. Подрібнюємо зелень.
Всі подрібнені інгредієнти збираємо в мисці, приправляємо до смаку сіллю і чорним меленим перчиком. Доречний в салаті буде і пропущений через прес часничок. Салат заправляємо майонезом. Перемішуємо.
Смачний салат з курячою печінкою і морквою готовий! Пригощайтеся! Смачного!
Час на підготовку: 10 хвилин
Кухня: Французька
Опис: Картопляний салат з печінкою та морквою - рецепт приготування з покроковими фото