Святковий салат з куркою, ананасами і грибами
Інгредієнти:
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
майонез - 200 г.;
гриби - 200-300 г.;
консервовані ананаси - 1 банка;
твердий сир - 300 г.;
сметана 20-25% - 200 г;
курячі яйця - 5-6 шт.
Хочу поділиться з вами відмінним салатом як для жінок, так і для чоловіків. Це легка і незвичайна закуска з пікантним смаком, яку можна швидко приготувати.
Всі складові в салаті відмінно гармоніюють між собою. У підсумку, виходить ситний салат, який можна приготувати, як на кожен день, так і до будь-якого свята. Найсмачніше робити цей салат шаровим і дати трохи часу, щоб він просочився.
Процес приготування салату з куркою, грибами і ананасами.
Відварюємо грудку і яйця.
У грибів чистимо капелюшки і нарізаємо пластинками.
Цибулю ріжемо півкільцями.
І смажимо до повного випаровування води.
Все охолоджуємо і починаємо збирати наш чудовий салатик, викладаючи всі інгредієнти шарами, але спершу змішаємо сметану з майонезом 50/50.
І кожен інгредієнт ділимо на дві частини, так як шари у нас будуть повторюватися.
Перша йде грудка, ріжемо її кубиками і відправляємо в салатницю дно якої попередньо змащуємо.
Далі йдуть гриби пережарені з цибулею. Всі шари промазуємо майонезом зі сметаною.
Третій шар – ананаси, прорізані кубиками.
Четвертий шар - порізані яйця.
Далі шари повторюються. В кінці у нас знову повинен бути шар з яєць, який зверху посипаємо тертим на крупній тертці сиром.
Так ось наш салат виглядає вже перед подачею на стіл, дуже ніжно і повітряно.
ось так на тарілці.
Смачного!
Час на підготовку: 10 хвилин
Кухня: Українська
Опис: Святковий салат з куркою, ананасами і грибами - рецепт приготування з покроковими фото