Відкрити категорії

Салат з копченої курки і болгарським перцем


Салат з копченої курки і болгарським перцем

Інгредієнти:
копчена грудка - 1 шт.;
болгарський перець - 2 шт.;
ріпчаста цибуля - 4 шт.;
оцет 9% - 2 ст. л.;
масло рослинне соняшникове - за смаком;
перець чорний мелений - за смаком;
сіль - за смаком.

Пропоную рецепт салату з копченої курки і болгарським перцем. Готується така страва дуже швидко, просто і смачно. Підійде на випадок, коли «Гості вже на порозі».

Процес приготування салату з копченої курки і болгарським перцем.

Для початку займемося цибулею. Знадобиться 4 невеликих або 2 великих цибулини. Кількість можна змінювати в залежності від ваших уподобань. Чистимо цибулю, нарізаємо кільцями.

1

Потім складаємо нарізану цибулю в тарілку і заливаємо окропом. Залишаємо хвилин на 15. Це робиться для того, щоб вона була не такою сильною. За бажанням цю процедуру можна повторити 2 рази. Виливаємо воду, додаємо оцет, сіль і перець, перемішуємо. Залишаємо маринуватися.

2


Нарізаємо курячу грудку невеликими кубиками.

3


Також нарізаємо болгарський перець. Варто відзначити, що краще використовувати перець різного кольору, наприклад, червоний-жовтий-помаранчевий. Завдяки цьому салат вийде більш красивим. Змішуємо перець з куркою.

4


Додаємо цибулю до курки і перцю, заправляємо рослинною олією. Салат готовий! Смачного!

Час приготування: 10 хвилин
Час на підготовку: 25 хвилин
Кухня: Українська
Опис: Салат з копченої курки і болгарським перцем - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 153 Ккал
Рейтинг: 9.7/10 (голосів: 20)
Ключові слова: Салати / М'ясні салати / Курячі салати

Салат з копченої курки і болгарським перцем


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com