Відкрити категорії

Ковбойський салат


Ковбойський салат

Інгредієнти:
картопля - 500 г;
лимон - 1/4 шт.;
консервована кукурудза - 1 чашка;
кріп - 1 пучок;
кислуваті яблука - 2 шт.;
червона цибулина - 1/2 шт.;
огірок - 1 шт.;
листя свіжого салату;
рослинне масло - 5 ст. ложок;
винний оцет - 3 ст. л.;
яблучний сік - 2 ст. л.;
гірчиця - 1 ч. л.;
цукор - 1 ч. л.

Хочете чогось легкого, оригінального і яскравого? Сьогодні мова піде про салат, який повністю відповідає цим визначенням і носить горду назву «Ковбойський».

Як приготувати Ковбойський салат.

Ставимо відварюватися картоплю (в мундирі). Самі в цей час чистимо від шкірки і тонко нарізаємо яблука. Для цього ріжемо їх на часточки і потім тонко упоперек. Дуже зручно користуватися ось такою штукою.

Фото 1Фото 1


Складаємо яблука в глибоку посудину.

Фото 2Фото 2


Рубаємо кріп і відправляємо туди ж.

Фото 3Фото 3

Рекламний блок
Відкриваємо банку кукурудзи і висипаємо вміст (без соку).

Фото 4Фото 4


Тоненько півкільцями ріжемо цибулю.

Фото 5Фото 5


Огірок і зварену картоплю чистимо, ріжемо приблизно на такі ж скибочки як яблука і приєднуємо до компанії.

Фото 6Фото 6


На такі ж скибки ріжемо або рвемо листя салату і переходимо до соусу-заливки. Видавлюємо з лимона сік і ретельно перемішуємо в підходящій посудині з оцтом, яблучним соком, гірчицею, цукром, олією і сіллю.

Фото 7Фото 7


Готово.

Фото 8Фото 8


Заливаємо соусом, перемішуємо і подаємо на стіл.

Фото 9Фото 9


Готово!

Час приготування: 30 хвилин
Час на підготовку: 15 хвилин
Кухня: Французька
Опис: Ковбойський салат - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 145 Ккал
Рейтинг: 9.7/10 (голосів: 12)
Ключові слова: Салати

Рекламний блок
Ковбойський салат


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com