Відкрити категорії

Пісні салати




Сьогодні рецепт приготування 3 пісних салатів: 2 дуже смачних з квасолею і один не менш смачний салат з капустою. Готуються всі вони на швидку руку.

1. Салат з консервованої квасолі та огірками.


Інгредієнти:
консервована квасоля - 150 г;
цибулина - 1 невелика;
морква – 1 середня;
мариновані огірки – 2 шт.;
сіль;
рослинна олія.

Процес приготування салату.

1 невелику цибулину нарізаємо кубиком.

1


Моркву натираємо на крупній терці.

2


В сковороді розігріваємо трохи рослинного масла, обсмажуємо цибулю до прозорості. Потім викладаємо моркву і обсмажуємо до м’якості всіх овочів. Відкладаємо в сторону остигати.

3


Потім до моркви висипаємо квасолю і нарізані огірки.

4


Трохи підсолюємо, заправляємо рослинною олією і перемішуємо.

5


Салат готовий.

2. Салат з консервованої квасолі та хлібу.


Інгредієнти:
консервована квасоля - 150 г;
цибулина - 1 невелика;
морква – 1 середня;
чорний хліб - 2-3 шматочки;
зелень кінзи, петрушки;
часник - 1 зубчик;
волоські горіхи – жменя;
сіль;
перець;
рослинна олія.

Процес приготування салату.

Цибулю нарізаємо дрібним кубиком. Моркву натерти на крупній тертці. Цибулю і моркву обсмажити до м'якості овочів. Також даємо овочам остигнути.

Крок - 1


Чорний хліб нарізаємо на сухарики і обсмажуємо на сковороді, додавши трохи рослинного масла. Хліб можна трохи підсолити.

Крок - 2


До моркви висипаємо квасолю, зелень.

Крок - 3


Далі йдуть нарізані волоські горіхи і часник через прес. Сіль додаємо за смаком. Також можна додати трохи чорного меленого перцю.

Крок - 4


Салат заправляємо рослинною олією і викладаємо сухарики. Перемішуємо і салат готовий.

Крок - 5


Смачного!

3. Салат з консервованої квасолі та капустою.


Інгредієнти:
свіжа капуста - 500 г;
консервована квасоля - 150 г;
свіжий огірок - 1-2 шт.;
зелена цибуля – пучок;
сіль;
рослинна олія;
лимонний сік.

Процес приготування салату.

Капусту дрібно шаткуємо, підсолюємо і перетираємо руками до появи соку.

Фото - 1


До капусти викладаємо кукурудзу, зелену цибулю, огірки.

Фото - 2


Зверху додаємо трохи лимонного соку. Заправляємо рослинною олією і перемішуємо салат.

Фото - 3


Готово!

Як бачите, всі салати нескладні у приготуванні, доступні за інгредієнтами і дуже смачні.

Час приготування: 10 хвилин
Час на підготовку: 20 хвилин
Кухня: Українська
Опис: Пісні салати - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 110 Ккал
Рейтинг: 9/10 (голосів: 33)
Ключові слова: Салати / Православний піст

Пісні салати


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com