Відкрити категорії

Салат з куркою, сиром і болгарським перцем




Сьогодні рецепт чудового салату, який не відніме у вас багато часу, він підійде абсолютно на всі випадки життя.

Інгредієнти:
відварене або запечене куряче філе - 110 г;
свіжий огірок - 100 г;
морква по-корейськи - 120 г;
твердий сир - 50 г;
болгарський перець - 120 г;
петрушка - маленький пучок;
сіль, суміш перців - за смаком;
майонез.

Процес приготування салату.


Курячу грудку розбираємо прямо руками на волокна (в даному випадку куряча грудка запечена. Також її можна і відварити з додаванням солі і лаврового листа).

1

Свіжий огірок нарізаємо соломкою.

2


Так само нарізаємо болгарський перець різних кольорів. Це зробить салат більш барвистим.

3


Сир натираємо на крупній тертці.

4


Корейську моркву для зручності розрізаємо за допомогою кулінарних ножиць.

5


Дрібно нарізаємо петрушку.

6


Тепер в загальне блюдо висипаємо куряче м'ясо, моркву по-корейськи, огірок, перець, петрушку і сир. Все перемішуємо. Приправимо трохи меленим перцем. При необхідності можна підсолити.

7


Заправляємо майонезом і перемішуємо.

8


Салат готовий. Це мозаїка не тільки яскравих кольорів, але і цікавих, дуже приємних смаків. Пікантні нотки корейської моркви дуже добре поєднується з курячим м'ясом і сиром, які роблять салат ситним. А солодкий перець і свіжий огірок надає неповторну соковитість і свіжість цій страві. Салат в усіх відношеннях абсолютно простий, але завжди користується успіхом у гостей.

9


Смачного!


Салат з куркою, сиром і болгарським перцем


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com