Відкрити категорії

Салат з куркою, сиром і болгарським перцем


Салат з куркою, сиром і болгарським перцем


Сьогодні рецепт чудового салату, який не відніме у вас багато часу, він підійде абсолютно на всі випадки життя.

Інгредієнти:
відварене або запечене куряче філе - 110 г;
свіжий огірок - 100 г;
морква по-корейськи - 120 г;
твердий сир - 50 г;
болгарський перець - 120 г;
петрушка - маленький пучок;
сіль, суміш перців - за смаком;
майонез.

Процес приготування салату.


Курячу грудку розбираємо прямо руками на волокна (в даному випадку куряча грудка запечена. Також її можна і відварити з додаванням солі і лаврового листа).

11


Свіжий огірок нарізаємо соломкою.

22

Рекламний блок
Так само нарізаємо болгарський перець різних кольорів. Це зробить салат більш барвистим.

33


Сир натираємо на крупній тертці.

44


Корейську моркву для зручності розрізаємо за допомогою кулінарних ножиць.

55


Дрібно нарізаємо петрушку.

66


Тепер в загальне блюдо висипаємо куряче м'ясо, моркву по-корейськи, огірок, перець, петрушку і сир. Все перемішуємо. Приправимо трохи меленим перцем. При необхідності можна підсолити.

77


Заправляємо майонезом і перемішуємо.

88


Салат готовий. Це мозаїка не тільки яскравих кольорів, але і цікавих, дуже приємних смаків. Пікантні нотки корейської моркви дуже добре поєднується з курячим м'ясом і сиром, які роблять салат ситним. А солодкий перець і свіжий огірок надає неповторну соковитість і свіжість цій страві. Салат в усіх відношеннях абсолютно простий, але завжди користується успіхом у гостей.

99


Смачного!

Рекламний блок
Салат з куркою, сиром і болгарським перцем


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com