Відкрити категорії

Салат з куркою, грибами і морквою по-корейськи




Сьогодні готуємо дуже цікавий, смачний салат для святкового столу. Цю страву ви можете приготувати і на кожен день. Смак просто неперевершений!

Інгредієнти:
куряче філе – 2 шт.;
гриби (шампіньйони) - 500 г;
вершкове масло - 50 г;
морква по-корейськи - 200 г;
сіль, суміш мелених перців, солодка паприка за смаком;
кріп;
майонез для заправки салату.

Процес приготування салату.


Гриби добре вимиваємо, осушуємо, розрізаємо на 2 або 4 частини і відправляємо на суху сковороду. Додаємо сіль, суміш мелених перців і паприку за смаком.

1

Все перемішуємо і готуємо на середньому вогні під закритою кришкою. Коли гриби пустять сік, відкриваємо кришку і готуємо поки не випарується рідина.

2


Потім додаємо 50 г вершкового масла і готуємо ще 5 хвилин.

3


Далі нарізаємо 2 відварених у підсоленій воді курячих філе і відправляємо в глибоку ємність.

4


Нарізаємо 200 г корейської моркви і кладемо в салат.

5


Тепер до салату додаємо остиглі гриби, пучок кропу і заправляємо майонезом.

6


Перемішуємо і салат готовий. Для подачі на святковий стіл, ви можете оформити салат в роз’ємному кільці або будь-якій підходящій формі.

7


Смачного!


Салат з куркою, грибами і морквою по-корейськи


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com