Відкрити категорії

Салат зі шпротами і яйцями




Сьогодні готуємо салат зі шпротами. Готується він шарами, виходить смачним і дуже красивим. Відмінний варіант на святковий стіл.

Інгредієнти:
відварна картопля - 2-3 шт.;
шпроти - 1 банка;
яйця - 2-3 шт.;
мариновані гриби - 100 г;
свіжий огірок - 2-3 шт.;
цибуля - 1 шт. або за смаком;
зелень - за смаком;
майонез - до смаку;

Процес приготування салату зі шпротами і яйцями.


Дрібно нарізаємо цибулю, висипаємо у тарілочку, солимо, перчимо і заливаємо оцтом. Залишаємо маринуватися 15-20 хвилин.

1


Нарізаємо мариновані грибочки.

2

Нарізаємо свіжий огірок.

3


Нарізаємо шпроти, попередньо злив з них зайву рідину.

4


Вимиваємо, обсушуємо і нарізаємо зелень.

5


На крупній терці натираємо відварену картоплю.

6


На крупній терці натираємо яйця.

7


Тепер збираємо наш салат. Буде це робити в кільці. Першим шаром йде картопля. Сіточка з майонезу.

8


Висипаємо шпроти і розрівнюємо.

9


Зверху шпрот висипаємо мариновані гриби і мариновану цибульку. Робимо сіточку з майонезу.

10


Висипаємо свіжі огірки і робимо сіточку з майонезу.

11


Далі йдуть яйця і майонез.

12


Висипаємо зелень, зверху прикрашаємо шпротами і знімаємо кільце.

13


Смачного!


Салат зі шпротами і яйцями


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Петя
Класные рецепты!
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com