Відкрити категорії

Салат з корейською морквою і курячим філе


Салат з корейською морквою і курячим філе


Сьогодні рецепт приготування соковитого, дуже смачного, ситного салату для святкового столу. Така страва обов’язково сподобається всім вашим близьким. Його можна приготувати на День народження чи на Новий рік. Також такий салат запросто може стати вашою вечерею.

Інгредієнти:
відварене куряче філе – 500-600 г;
кисло-солодке соковите яблуко – 1 шт.;
морква по-корейськи – 100-150 г;
листя салату;
сіль за смаком, заправити майонезом.

Процес приготування салату з курячим філе і морквою по-корейськи.

Рекламний блок
1 кисло-солодке яблуко нарізаємо невеликими шматочками. Яблуко відправляємо в глибоку ємність, кладемо 100-150 г корейської моркви, перемішуємо.

11


2 відварених курячих філе вагою 500-600 г нарізаємо невеликими шматочками.

22


Листя салату нариваємо руками. Солимо за смаком і заправляємо майонезом.

33


Салат вийшов дуже легкий, соковитий і смачний. Не забувайте ділитися цим рецептом у соціальних мережах зі своїми друзями.

44


Смачного!

Рекламний блок
Салат з корейською морквою і курячим філе


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Рецепт

Контакти: wagcooking@gmail.com