Відкрити категорії

Cалат зі шпротами, морквою і яйцями


Cалат зі шпротами, морквою і яйцями


Сьогодні будемо готувати салату зі шпротами, морквою і яйцями. Готується такий салат дуже просто і швидко. Таку страву також можна подати і на святковий стіл.

Інгредієнти:
шпроти - 150 г;
картопля - 4 шт.;
яйця - 2-3 шт.;
морква - 1 шт.;
маринований огірок - 3-4 шт.;
плавлений сирок - 100 г;
майонез - 4 ст. л.

Процес приготування салату зі шпротами, морквою і яйцями.
Відварити картоплю, очистити і натерти на крупній терці. Викладаємо її першим шаром в нашу форму. Робимо сіточку з майонезу.

11

Рекламний блок
Відкриваємо наші шпроти і перекладаємо в глибоку миску. Розминаємо виделкою. Викладаємо другим шаром. Зверху майонез.

22


Наступним шаром будуть натерті яйця.

33


Далі йде натерта морква. Шар майонезу.

44


Тепер натерті мариновані огірки. Сіточка з майонезу.

55


Плавлений сирок дістаємо з морозилки і натираємо наступним шаром.

66


Прикрашаємо за своїм смаком. Салат готовий. Смачного!

Якщо вам сподобався рецепт цієї страви, то поділіться ним в соціальні мережі.

Рекламний блок
Cалат зі шпротами, морквою і яйцями


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com