Відкрити категорії

Швидкий салат з корейською морквою і куркою




Сьогодні будемо готувати дуже приємний і смачний салат. Його інгредієнти не зовсім звичайні, чудово поєднуються один з одним, тим самим роблячи цей салат цікавим і надзвичайно смачним.

Інгредієнти:
відварене куряче філе - 200 г;
відварені курячі яйця - 3-4 шт.;
ківі - 1-2 шт.;
кисло-солодке яблуко - 1 шт.;
морква по-корейськи - 300 г;
твердий сир - 150 г;
сіль за смаком;
майонез.

Процес приготування салату.


Куряче філе попередньо відварити з додаванням солі і лаврового листа. Можна і запекти, як вам зручніше. Дрібно його нарізаємо.

1


Ківі очистити і нарізати чверть кільцями.

2


Яйця попередньо відварити в круту, розділити їх на білки і жовтки. Білки натираємо на крупній тертці

3


Сир натираємо на тій же тертці.

4


З корейської моркви злити всю рідину і трохи віджати. Бажано моркву порізати кулінарними ножицями, щоб її було зручніше їсти.

5


Для збірки салату будемо використовувати роз'ємну форму для випічки діаметром 20 см. Також можна скласти салат в креманках. Отже першим шаром йде шар з курячого м'яса. Кожен шар будемо покривати майонезом.

6


Розкладаємо шматочки ківі.

7


Терті білки яєць. Трошки солимо.

8


Далі натерте на крупній тертці яблуко.

9


Шар сиру.

10


Тепер корейська морква.

11


Зверху натираємо жовтки. Знімаємо кільце. Прикрашаємо за Вашим бажанням.

12


Салат готовий. Він смачний, яскравий, приємно урізноманітнить ваше меню. В ньому відмінно поєднується куряче м'ясо, морква по-корейськи і фрукти. Корейська морква надає ненав'язливу пікантну нотку, фрукти приємно освіжають смак салату, а курка і варені яйця роблять його ситним. Цей дуже смачний небанальний салат готується швидко, він залишить незабутні враження. Смачного!


Швидкий салат з корейською морквою і куркою


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com