Відкрити категорії

Салат з курячого філе і болгарським перцем




Сьогодні готуємо дуже смачний легкий салатик зі своєю незвичайною родзинкою. Готується така страва дуже просто, запросто прикрасить будь-який святковий стіл.

Інгредієнти:
листя салату - 1 великий пучок;
куряче філе – 300-400 г;
солодкий болгарський перець – 2 шт.;
свіжі огірки – 200-250 г;
студентські булочки - 1-2 шт. (або шматочки батона - 3-4 шт.).

Для заправки:
сир "Дор Блю" - 70 г;
жирні вершки - 100 мл;
майонез - 1 ч. л.;
сіль - за смаком.

Процес приготування салату.


Студентські булочки - 1-2 шт. або шматочки батона - 3-4 шт. нарізаємо кубиками і підсушуємо в духовці або на сковороді.

1

Далі нам знадобиться один великий пучок листя салату. Нариваємо його руками.

2


Нарізаємо відварне філе і відправляємо в салат.

3


Нарізаємо 2 болгарських перця.

4


Нарізаємо 200-250 г свіжих огірків. Підсолюємо весь салат.

5


Сухарики в салат додаємо тільки перед подачею на стіл або порційно в тарілці.

6


Для за правки додаємо в чашу сир Дор Блю, жирні вершки, додаємо 1 чайну ложку майонезу (але можна обійтися і без нього), підсолимо і все добре збиваємо за допомогою блендера. З отриманих інгредієнтів виходить 200 мл соусу.

7


Салат заправляємо соусом. Все ретельно перемішуємо і відразу ж подаємо до столу.

8


Салат дуже смачний, радимо його приготувати. Смачного!


Салат з курячого філе і болгарським перцем


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com