Відкрити категорії

Салат з м'ясом, капустою і морквою




Сьогодні рецепт приготування смачного, легкого і ситного салату, який можна приготувати як на святковий стіл, так і просто до вечері. Також ця страва виручить, коли немає часу на готування, а гості вже на порозі.

Інгредієнти:
капуста - 200 г;
зелена цибуля - невеликий пучок;
червона цибуля - 1 шт.;
яйця - 4 шт.;
морква - 1 шт.;
м'ясо - 300 г.

Процес приготування салату з м'ясом, капустою і морквою.


Запечене або варене м'ясо нарізаємо соломкою.

1

Капусту потрібно дрібно нашаткувати.

2


Додаємо натерту моркву.

3


Подрібнюємо зелену цибулю.

4


Дрібними кубиками нарізаємо відварені яйця.

5


Додаємо нарізану червону цибулю. Солимо і перчимо за смаком.

6


Заправляємо майонезом, але можна і заправити сметаною або навпіл - половину майонезу і половину сметани. Все добре перемішуємо.

7


Як бачите, такий салат готується дуже просто і швидко. Будьте впевнені, такий салат точно сподобається всій вашій родині. Смачного!


Салат з м'ясом, капустою і морквою


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com