Відкрити категорії

Святковий торт-салат з крабовими паличками


Святковий торт-салат з крабовими паличками


Сьогодні ми будемо готувати крабовий тортик. Його запросто можна подати і на святковий стіл. Виходить дуже смачно і не складно у приготуванні.

Інгредієнти:
крабові палички - 300-400 г;
філе копченої сьомги - 50-70 г;
відварений рис - 200 г;
відварна морква - 1 шт.;
мариновані огірки - 3 шт.;
відварені яйця - 2 шт.;
майонез - 5-6 ст. л.

Процес приготування святкового тортика з крабовими паличками.


Дрібно нарізаємо копчену сьомгу.

11


Мариновані огірки натираємо на дрібну тертку.

22

Рекламний блок
Дрібно нарізаємо яйця.

33


Моркву натираємо на дрібну тертку.

44


Відварений рис з'єднаємо з копченою сьомгою, маринованими огірками, яйцями заправляємо майонезом і ретельно перемішаємо.

55


Крабові палички акуратно розвернемо.

66


На блюдо для сервіровки викладемо в нахлест 2 крабові палички, зверху розподілимо частину начинки і трохи зможемо майонезом.

77


Так будемо чергувати всі шари.

88


Верх тортика змажемо майонезом і посипаємо морквою.

99


Смачного!

Рекламний блок
Святковий торт-салат з крабовими паличками


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Рецепт

Контакти: wagcooking@gmail.com