Відкрити категорії

Салат з моркви




Існує дуже багато рецептів салатів, але є з них такі, які готуються за лічені хвилини і готуються з абсолютно простих продуктів. А на смак виходять такими, що і на святковий стіл подати не соромно. Саме такий салат з моркви сьогодні будемо готувати.

Інгредієнти:
морква - 500 г;
зерниста гірчиця - 2 ч. л.;
лимонний сік - 1,5 - 2 ст. л.;
соняшникова олія (без запаху) - 1,5 ст. л.;

оливкова олія - 1,5 ст. л.;
мед - 1,5 ст. л.;
сіль - 1/4 ч. л.;
суміш перців - за смаком;
петрушка, зелена цибуля - невеликий пучок.

Процес приготування салату з моркви.


Попередньо очищену моркву натираємо на крупну тертку.

1


Готую соус-заправку. Для цього змішуємо зернисту гірчицю, лимонний сік, соняшникову і оливкову олію, сіль, перець і мед (якщо у вас мед густий, його потрібно акуратно розтопити на водяній бані). Перемішуємо.

2


Петрушку і зелену цибулю дрібно нарізаємо.

3


Натерту моркву і зелень змішуємо. Вливаємо соус і гарненько перемішуємо.

4


Тепер салату потрібно дати настоятися хвилин 20-30.

Салат виходить яскравим, соковитим і насиченим. Він може стати відмінним гарніром до м'яса або риби. Пряні відтінки смаку в присутності кислинки і солодкого одночасно робить його дуже апетитним. Цей салат з моркви порадує не тільки ваші смакові рецептори, ну і очі, так як всім своїм виглядом нагадує про тепло. Смачного!


Салат з моркви


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com