Відкрити категорії

Салат з печінкою тріски, яйцями і сиром




Сьогодні рецепт салату з печінки тріски. Готується така страва дуже просто, запросто прикрасить будь-який святковий стіл.

Інгредієнти:
відварна картопля - 2-3 шт.;
цибуля порей або шалот - 50-60 г;
печінка тріски - 200 г;
майонез - 60-70 г;
варені яйця – 2 шт.;
тертий сир - 60 г;
сіль, чорний перець - за смаком;
свіжа зелень.

Процес приготування салату.


Порей розріжемо уздовж на 4 частини. Викладемо на сито і промиємо проточною водою.

1

Картоплю натираємо на крупній тертці. Якщо ви її тільки що зварили і вона ще тепла, то можна розім'яти її вилкою.

2


Сюди ж викладаємо цибулю і майонез, додамо трохи чорного перцю. Все перемішуємо.

3


Тепер варені яйця розділити на жовтки і білки. Жовтки натираємо в сир. Акуратно перемішаємо виделкою.

4


Салат можна збирати. Нижній шар - картопля з цибулею і майонезом.

5


Тепер сюди натираємо білок. Розподіляємо.

6


Зверху печінка тріски. Трохи її розминаємо виделкою. Зверху полийте трохи масла, що залишилося від печінки.

7


Тепер сир з жовтком.

8


Зверху можна додати свіжу зелень. Тепер кільце можна знімати.

9


Смачного!


Салат з печінкою тріски, яйцями і сиром


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com