Відкрити категорії

Салат з печінкою тріски, яйцями і сиром


Салат з печінкою тріски, яйцями і сиром


Сьогодні рецепт салату з печінки тріски. Готується така страва дуже просто, запросто прикрасить будь-який святковий стіл.

Інгредієнти:
відварна картопля - 2-3 шт.;
цибуля порей або шалот - 50-60 г;
печінка тріски - 200 г;
майонез - 60-70 г;
варені яйця – 2 шт.;
тертий сир - 60 г;
сіль, чорний перець - за смаком;
свіжа зелень.

Процес приготування салату.


Порей розріжемо уздовж на 4 частини. Викладемо на сито і промиємо проточною водою.

11


Картоплю натираємо на крупній тертці. Якщо ви її тільки що зварили і вона ще тепла, то можна розім'яти її вилкою.

22

Рекламний блок
Сюди ж викладаємо цибулю і майонез, додамо трохи чорного перцю. Все перемішуємо.

33


Тепер варені яйця розділити на жовтки і білки. Жовтки натираємо в сир. Акуратно перемішаємо виделкою.

44


Салат можна збирати. Нижній шар - картопля з цибулею і майонезом.

55


Тепер сюди натираємо білок. Розподіляємо.

66


Зверху печінка тріски. Трохи її розминаємо виделкою. Зверху полийте трохи масла, що залишилося від печінки.

77


Тепер сир з жовтком.

88


Зверху можна додати свіжу зелень. Тепер кільце можна знімати.

99


Смачного!

Рекламний блок
Салат з печінкою тріски, яйцями і сиром


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Рецепт

Контакти: wagcooking@gmail.com