Відкрити категорії

Салат з морської капусти і моркви




Сьогодні приготуємо вітамінний салат з морською капустою. Готується така страва ну дуже просто і швидко. Виходить дуже смачно, при цьому дуже корисно. Набір продуктів простий і недуже дорогий. Шефкухар рекомендує до приготування!

Інгредієнти:
маринована морська капуста - 450-500 г;
свіжий огірок - 2 шт.;
морква - 2 шт.;
кисло-солодке яблуко - 2 шт.;
варене яйце - 4-6 шт.;
сметана - 200 г;
сіль за смаком;
петрушка - 1 пуч.

Процес приготування салату з морської капусти і моркви.


Натираємо моркву на крупній тертці.

1


До моркви додаємо морську капусту.

2


Розрізаємо огірок навпіл і нарізаємо на тонкі пів кружальця. Яблуко розрізаємо на 4 частини, видаляю серцевину і насіння, нарізаю на тонкі скибочки. Потім додаємо в салат.

3


Нарізаємо яйця, можна дрібно або крупно.

4


Подрібнюємо вимиту петрушку.

5


Додаємо в салат сіль, сметану і перемішуємо.

6


Ось так, дуже швидко і просто ми зробили салат. Бажаємо вам смачного!

7


Якщо Вам сподобався цей рецепт салату, тоді поділіться ним зі своїми друзями у соціальних мережах за допомогою кнопочок, що знаходяться зразу під рецептом. Будемо вам дуже вдячні.


Салат з морської капусти і моркви


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com