Відкрити категорії

Салат Пасхальне яйце




Сьогодні приготуємо смачний і красивий салат «Пасхальне яйце».

Інгредієнти:
варене м'ясо (свинина, яловичина або курка) - 300-400 г;
варене яйце - 6 шт.;
твердий сир – 200 г;
цибуля - 1 шт.;
майонез.

Маринад для цибулі:
цукор - 1 ч. л.;
сіль – 0,5 ч. л.;
кип'ячена вода - 2 ст. л.;
оцет 9% - 2 ст. л.

Процес приготування салату Пасхальне яйце.


Цибулю нарізати на півкільця.

1


Для маринаду цибулі знадобиться 1 чайна ложка цукру, 0,5 чайної ложки солі, 2 столові ложки кип'яченої води і 2і столові ложки оцту 9. З'єдную інгредієнти маринаду, перемішуємо поки не розчиниться сіль і цукор. Поливаємо цим маринадом нашу цибульку і трохи перемішуємо руками, щоб вона стала м'якше. Залишаємо маринуватися на 15 хвилин.

2


М'ясо відварити в підсоленій воді з лавровим листком і дати охолонути. Нарізаємо м'ясо брусочками.

3


Твердий сир натремо на крупній тертці.

4


На блюдо овальної форми першим шаром викладаємо м'ясо.

5


Мариновану цибулю віджимаємо і викладаємо на м'ясо.

6


Далі йде тертий сир.

7


Рясно змащуємо салат майонезом.

8


Яйця нарізаємо на четвертинки. Акуратно виклад викладаємо половинками. Середину присипаємо консервованою кукурудзою. Також можна прикрасити консервованим горошком або дрібно нарізаним болгарським перцем, вареною морквою або зеленню.

9


Смачного!


Салат Пасхальне яйце


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com