Відкрити категорії

Салат з пекінської капусти зі смаженими грибами




Сьогодні будемо готувати чудовий, смачний та неперевершений весняний салат з пекінською капустою і грибами.

Інгредієнти:
свіжі печериці - 200 г;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
пекінська капуста - невеликий качан.;
відварне яйце - 1 шт.;
майонез - 100 г;
рослинна олія - 1 ст. л.;
сіль за смаком;
перець чорний мелений - за смаком.

Процес приготування салату.


У печериць відділимо ніжки від капелюшків. Шляпки ріжемо на дольки, а ніжки уздовж на кілька брусків.

1


Цибулю наріжемо півкільцями.

2


Пекінську капусту наріжемо тонкими смужками.

3


Круто відварене яйце наріжемо кубиками.

4


Гриби викладемо на розігріту сковороду і обсмажуємо на рослинному маслі. Додамо цибулю, сіль, перець і будемо смажити до готовності.

5


З'єднаємо капусту з майонезом і перемішаємо.

6


Капусту викладемо в кільце, зверху яйце, потім гриби з цибулею.

7


Знімаємо кільце. Салат готовий.

8


Будемо Вам дуже вдячні, якщо поділитися цим рецептом салату зі своїми друзями у соціальних мережах. Для цього використовуйте кнопочки, що знаходяться зразу нижче салату.


Салат з пекінської капусти зі смаженими грибами


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com