Відкрити категорії

Салат з пекінської капусти зі смаженими грибами


Салат з пекінської капусти зі смаженими грибами


Сьогодні будемо готувати чудовий, смачний та неперевершений весняний салат з пекінською капустою і грибами.

Інгредієнти:
свіжі печериці - 200 г;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
пекінська капуста - невеликий качан.;
відварне яйце - 1 шт.;
майонез - 100 г;
рослинна олія - 1 ст. л.;
сіль за смаком;
перець чорний мелений - за смаком.

Процес приготування салату.


У печериць відділимо ніжки від капелюшків. Шляпки ріжемо на дольки, а ніжки уздовж на кілька брусків.

11


Цибулю наріжемо півкільцями.

22

Рекламний блок
Пекінську капусту наріжемо тонкими смужками.

33


Круто відварене яйце наріжемо кубиками.

44


Гриби викладемо на розігріту сковороду і обсмажуємо на рослинному маслі. Додамо цибулю, сіль, перець і будемо смажити до готовності.

55


З'єднаємо капусту з майонезом і перемішаємо.

66


Капусту викладемо в кільце, зверху яйце, потім гриби з цибулею.

77


Знімаємо кільце. Салат готовий.

88


Будемо Вам дуже вдячні, якщо поділитися цим рецептом салату зі своїми друзями у соціальних мережах. Для цього використовуйте кнопочки, що знаходяться зразу нижче салату.

Рекламний блок
Салат з пекінської капусти зі смаженими грибами


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com