Відкрити категорії

Святковий французький салат




Сьогодні готуємо салат французький. Цей соковитий і ніжний салат по-французьки актуальний в будь-яку час пору, здатний освіжити і урізноманітнити ваш раціон.

Інгредієнти:
цибуля - 1 середня головка;
кисло-солодкі яблука - 2 шт.;
курячі яйця (зварені круто) - 4 шт.;
морква - 2 шт.;
твердий сир - 200 г;
сіль за смаком;
майонез.

Для прикраси:
петрушка, оливки.

Процес приготування французького салату.


Цибуля нарізаємо маленькими кубиками. Щоб вона не гірчила, заливаємо її окропом на 10 хвилин. Цибулю відкидаємо на сито. Таку водну процедуру можна повторити ще раз.

1

Сиру моркву, зварені круто яйця і сир натираємо на середню терку. Попередньо очищені яблука також натираємо на середню терку.

2


Необхідні інгредієнти підготовлені, тепер можна збирати салат. Збирати салат будемо в металевій роз'ємній формі для випічки (в даному випадку діаметр 20 см).

3


Викладаємо цибулю половину цибулі. Змащуємо тонким шаром майонезу.

4


Потім йде половина яблук, розподіляємо і знову майонез.

5


Наступний шар - терті яйця, теж половина всієї маси. Трохи підсолюємо. Знову майонез.

6


Потім йде шар моркви. Також половина. Майонез.

7


Викладаємо половину сиру. Розподіляємо по поверхні. Зверху додаємо знову трохи майонезу.

8


Повторюємо у тому ж порядку наші шари. Готовий салат відправляємо в холодильник на 1 годину. Знімаємо кільце. Прикрашаємо за вашим смаком.

9


Як бачите все швидко і просто. Цей французький салат хороший на обід, на вечерю і, звичайно ж, він прикрасить будь-який святковий стіл.

10


Смачного!


Святковий французький салат


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com