Відкрити категорії

Салат з м'ясом і стручковою квасолею




Сьогодні буде рецепт приготування дуже смачного м'ясного салату з незвичайним смаком.

Інгредієнти:
м'ясо свинини (запечене або відварне) - 300 г;
твердий сир - 200 г;
свіжоморожена стручкова квасоля - 150 г;
свіжий огірок - 1 шт.;
болгарський перець - 1 шт.;
кріп - 1/2 пучка;
сіль і перець за смаком;
масло вершкове - 50 г.

Заправка (можна замінити на майонез):
сметана 20% жирності - 100 г;
майонез - 1 ст. л.;
гірчиця - 2 ч. л.

Процес приготування салату.


Стручкову квасолю потрібно обсмажити на вершковому маслі. Трохи розтопити масло і викласти на сковорідку квасолю. Смажити будемо приблизно 5 хвилин, потім поперчити і посолити.

1

М'ясо попередньо запекти в рукаві. При цьому його треба добре поперчити і посолити за смаком. Запікати приблизно 1,5 години при температурі 170 градусів. М'ясо можна і просто відварити в підсоленій воді до готовності, але з печеним м'ясом цей салат виходить набагато смачніше.

2


М'ясо будемо нарізати соломкою. Відправляємо його в глибоку миску.

3


Сир також будемо нарізати невеликою соломкою. Відправляємо до м’яса.

4


Нарізаємо огірок. Викладаємо його також до інших овочів.

5


Перець попередньо почистити від насіння і нарізати соломкою.

6


Нарізати кріп.

7


Займаємося соусом. Гірчицю і майонез змішуємо зі сметаною.

8


Салат потрібно посолити і поперчити за смаком. Заправляємо соусом і перемішуємо.

9


Тепер наший салат готовий.

10


Смачного!


Салат з м'ясом і стручковою квасолею


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com