Відкрити категорії

Салат з морквою по-корейські


Салат з морквою по-корейські


Інгредієнти:
відварна телятина - 400 мл;
відварна картопля - 3 шт.;
відварений буряк - 1 шт.;
яблуко кисло-солодке - 1 шт.;
майонез - 250 г.

Для моркви по-корейськи:
морква - 2 шт.;
сіль - 0,5 ч. л.;
цукор - 1 ч. л.;
чорний мелений перець - 0,5 ч. л.;
оцет - 1 ст. л.;
масло рослинне - 50 мл;
часник - 5 зубчиків.

Процес приготування салату з корейською морквою.


Відварити телятину. На 1,5 літра води додали 400 г м’яса, додали лавровий лист, чорний перець, одну цибулину, шматочок морквини і зварили до готовності.

11


Натерти моркву на спеціальній тертці для моркви по-корейськи.

22


Видавити часник, додати спеції, перемішати, залити рослинною олією і 9 процентним оцтом. Все добре перемішуємо. Вона повинна постояти мінімум 30 хвилин.

33

Рекламний блок
Тепер соломкою нарізаємо телятину і викладаємо її першим шаром.

44


Кисло-солодке яблуко натираємо на крупну тертку і викладаємо другим шаром.

55


Зверху піде шар майонезу.

66


Зверху на крупну тертку натираємо шар картоплі.

77


Знову трохи майонезу.

88


Тепер йде шар натертого буряку. Зверху змазати майонезом.

99


Останнім шаром піде морква по-корейськи.

1010


Зверху робимо сіточку з майонезу. Салат відправляємо в холодильник мінімум на одну годину.

1111


Смачного!

Рекламний блок
Салат з морквою по-корейські


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Рецепт

Контакти: wagcooking@gmail.com