Відкрити категорії

Салат з морквою по-корейські




Інгредієнти:
відварна телятина - 400 мл;
відварна картопля - 3 шт.;
відварений буряк - 1 шт.;
яблуко кисло-солодке - 1 шт.;
майонез - 250 г.

Для моркви по-корейськи:
морква - 2 шт.;
сіль - 0,5 ч. л.;
цукор - 1 ч. л.;
чорний мелений перець - 0,5 ч. л.;
оцет - 1 ст. л.;
масло рослинне - 50 мл;
часник - 5 зубчиків.

Процес приготування салату з корейською морквою.


Відварити телятину. На 1,5 літра води додали 400 г м’яса, додали лавровий лист, чорний перець, одну цибулину, шматочок морквини і зварили до готовності.

1


Натерти моркву на спеціальній тертці для моркви по-корейськи.

2

Видавити часник, додати спеції, перемішати, залити рослинною олією і 9 процентним оцтом. Все добре перемішуємо. Вона повинна постояти мінімум 30 хвилин.

3


Тепер соломкою нарізаємо телятину і викладаємо її першим шаром.

4


Кисло-солодке яблуко натираємо на крупну тертку і викладаємо другим шаром.

5


Зверху піде шар майонезу.

6


Зверху на крупну тертку натираємо шар картоплі.

7


Знову трохи майонезу.

8


Тепер йде шар натертого буряку. Зверху змазати майонезом.

9


Останнім шаром піде морква по-корейськи.

10


Зверху робимо сіточку з майонезу. Салат відправляємо в холодильник мінімум на одну годину.

11


Смачного!


Салат з морквою по-корейські


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com