Відкрити категорії

Смачний святковий салат з курячої печінки


Смачний святковий салат з курячої печінки


Сьогодні у нас рецепт дуже смачного салату до святкового столу. Для його приготування нам знадобиться абсолютно прості продукти. Готувати його дуже легко і швидко. З’їдається гостями самим першим.

Інгредієнти:
відварена куряча печінка - 400 г;
відварена картопля - 200 г;
відварена морква - 200 г;
обсмажена цибулина - 1 шт.;
твердий сир - 100 г;
зелений горошок - 150 г;
сметана - 250 г;
часник - 3 зубчики;
сіль, перець, зелень.

Процес приготування салату.


Підготуємо наші продукти. Відварену курячу печінку пропустимо через м’ясорубку. Відваримо картоплю і моркву. Обсмажимо цибулину.

11


Замість майонезу для салату приготуємо соус для заправки. Сметану трохи підсолити, поперчити і пропустити в неї через прес часник. Перемішати і перекласти в кондитерський мішок.

22

Рекламний блок
Першим шаром в салаті буде печінка.

33


Далі соус і викладаємо обсмажену цибулю.

44


Викладаємо натерту відварену моркву. Зверху соус.

55


Наступним шаром у нас іде зелений горошок.

66


Зверху посипаємо зеленню. В даному випадку кріп.

77


Розміщаємо відварену натерту картоплю і соус.

88


Зверху викладаємо сир і ще трохи соусу для краси.

99


Знімаємо рознімне кільце і салат готовий. Прикрашаємо.

1010


Бажаємо приємного смаку і веселих свят.

Рекламний блок
Смачний святковий салат з курячої печінки


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Рецепт

Контакти: wagcooking@gmail.com