Відкрити категорії

Смачний святковий салат з курячої печінки




Сьогодні у нас рецепт дуже смачного салату до святкового столу. Для його приготування нам знадобиться абсолютно прості продукти. Готувати його дуже легко і швидко. З’їдається гостями самим першим.

Інгредієнти:
відварена куряча печінка - 400 г;
відварена картопля - 200 г;
відварена морква - 200 г;
обсмажена цибулина - 1 шт.;
твердий сир - 100 г;
зелений горошок - 150 г;
сметана - 250 г;
часник - 3 зубчики;
сіль, перець, зелень.

Процес приготування салату.


Підготуємо наші продукти. Відварену курячу печінку пропустимо через м’ясорубку. Відваримо картоплю і моркву. Обсмажимо цибулину.

1


Замість майонезу для салату приготуємо соус для заправки. Сметану трохи підсолити, поперчити і пропустити в неї через прес часник. Перемішати і перекласти в кондитерський мішок.

2


Першим шаром в салаті буде печінка.

3


Далі соус і викладаємо обсмажену цибулю.

4


Викладаємо натерту відварену моркву. Зверху соус.

5


Наступним шаром у нас іде зелений горошок.

6


Зверху посипаємо зеленню. В даному випадку кріп.

7


Розміщаємо відварену натерту картоплю і соус.

8


Зверху викладаємо сир і ще трохи соусу для краси.

9


Знімаємо рознімне кільце і салат готовий. Прикрашаємо.

10


Бажаємо приємного смаку і веселих свят.


Смачний святковий салат з курячої печінки


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com